Hogyan adakozhatsz?

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérü̈ltek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel.

A SUHANJ! több sportágban (futás, spinning, kranking, úszás) tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó, szemléletformáló akciókat és érzékenyítő programokat szervez.

Adományod ezt a jó ügyet segíti.


Hogyan adományozhatsz?

Bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással. Utóbbi esetben kérünk, ne feledd el közleményben feltüntetni, melyik Suhangyalt támogatod.

Maradhatsz anonim támogató is, de ha szeretnéd, neved és üzeneted megjelenik az általad támogatott Suhangyal oldalán.


Bankkártyás fizetés

Válaszd ki az általad támogati kívánt Suhangyalt, majd a Támogasd! gombra kattintva töltsd ki az űrlapot és válaszd a bankártyás fizetés fizetési opciót.


Banki átutalás

A támogatni kívánt Suhangyal kiválasztása után a Támogasd! gombra kattintva töltsd ki az űrlapot és válaszd a banki átutalás fizetési opciót.


Számlaszám belföldi utaláshoz

CIB Bank 10701520-22693808-51100005.
Közlemény: SUHANGYAL + a támogatott Suhangyal neve.


Számlaszám külföldről történő utaláshoz

SWIFT kód: CIBHHUHB.
IBAN HU52 1070 1520 2269 3808 5110 0005
Közlemény: SUHANGYAL + a támogatott Suhangyal neve.


Vállalati adományok

Vállalatok, civil szervezetek, intézmények a Suhangyalokat  a magánszemélyekhez hasonló módon tudják támogatni a kiválasztott sportoló személyes oldalán.

A név megadásakor azt a nevet kérjük megadni, amit a támogatói listán megjeleníthetünk - ez eltérhet a szervezet hivatalos megnevezésétől. Az "Adóigazolást kérek!" rovat kitöltésekor szükséges megadni a cégszerű, pontos elnevezést és az adószámot.

Az 50.000 Ft-ot meghaladó adományokról támogatási szerződést kötünk, ilyen szándék esetén kérünk egy előzetes e-mailt a suhanj@suhanj.hu címre.

A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezetként az adományozást követő év januárjában adóigazolást állít ki vállalati támogatói részére.