A SUHANJ!

A SUHANJ! Alapítvány 2010 óta működő civil, non-profit szervezet.

A Suhanj

A SUHANJ! közhasznú szervezet, mely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal, integratív sportklub, ahol mozgásukban korlátozottak és épek együtt sportolnak, mozgalom, melyet elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók nyitott közössége alkot, adománygyűjtő alapítvány, mely rendszeres edzéslehetőséget biztosít látás- és mozgássérülteknek több sportágban.

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérü̈ltek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel.

A SUHANJ! több sportágban (futás, spinning, kranking, úszás) tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó, szemléletformáló akciókat és érzékenyítő programokat szervez.

Az Alapítvány közhasznú céljai

  • Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés
  • Sérült és fogyatékkal élő gyermekek és családjuk sportolási lehetőségeinek bővítése erre alkalmat teremtő események szervezésével, a szükséges eszközök beszerzésével.
  • Hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése
  • A fogyatékkal élőket sújtó előítéletekkel és mindennapi hátrányokkal szembeni akciók és kampányok szervezése, kapcsolat teremtése ép segítők, önkéntesek és fogyatékkal élő gyermekek között.

Sport

Az Alapítvány céljait szolgáló jótékonysági sportesemények megrendezése.
Részletes információ a www.suhanj.hu oldalon.

A Suhanj