Köszönjük!
Gaál Máté jótékonysági futása
Gaál Máté jótékonysági futása
Életemben először indulok futóversenyen. Azt, hogy ezt jótékonysági futóként teszem extra motivációt ad nekem. Futásommal a SUHANJ! Alapítvány munkáját szeretném támogatni. Ez a szervezet 10 éve osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Én pedig azért futok 5 kilométert az október 10-i Spar Budapest Maratonon, hogy minél több barátom, ismerősöm figyelmét felhívjam a munkásságukra.

Kérlek, te is segíts egy tetszőleges összegű adománnyal, hogy ez a kivételes közösség bővíthesse a fogyatékkal élő társainknak szervezett úszó- és futóedzéseit, és tovább fejleszthesse az ország első akadálymentes és integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitness-t!

Kattints a "Támogasd!" gombra vagy a következő linkre, ahol megteheted a felajánlásodat: www.suhangyalok.hu/tamogatas/423

Nagyon köszönöm!

Máté

------

Szeretnéd tudni, mivel foglalkozik a SUHANJ! Alapítvány? Nézd meg ezt a bemutatkozó videót, megéri!
*** Megjegyzés***Ezt a jótékonysági akciót a 35. Spar Budapest Maraton futóversenyre készülve indítottam. Természetesen folyamatosan követem a COVID-19 koronavírus fejleményeket, hiszen csakis biztonságos keretek között állok majd rajthoz. Ha az esemény elmarad vagy úgy ítélem meg, hogy nem tudják biztonságosan megszervezni, én akkor is teljesítem októberben a vállalt futótávomat – ezzel is megköszönve az adományokat, amiket a SUHANJ! Alapítvány céljaira ajánlotok fel.

Vállalásom: 50.000 Ft
Itt tartok most: 31.600 Ft
Itt teljesítem: 35. Spar Budapest Maraton
100%
63 %
0%

Adományozók:
ExxonMobil Charity Committee
2020-10-16 15:11:20
Rejtett összeg


Jenny
2020-09-28 16:56:35
5 000 Ft
Mate! You better run fast and finish the marathon!