Köszönjük!
Kovács Dina jótékonysági futása
Kovács Dina jótékonysági futása
Október 10-én veszek részt életem első futóeseményén,  a 35. SPAR Budapest Maratonon - mégpedig adománygyűjtő futóként, azaz SUHANgyalként! Kollégáimmal együtt megbírkózunk a 10 km-es futóttávval, hogy ezzel gyűjtsünk támogatásokat a SUHANJ! Alapítványnak, akik tíz éve osztják meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Meg szeretném hívni barátaimat, rokonaimat és kollégáimat, hogy támogatásaitokkal fogadjátok örökbe jelképesen a segítő futásom egy-egy kilométerét, csatlakozzatok a jótékonysági akciómhoz! Tegyünk közösen egy jó cél érdekében!

Te is segíthetsz, hogy a SUHANJ! Alapítvány bővíthesse a fogyatékkal élő társainknak szervezett úszó- és futóedzéseket, és tovább fejleszthesse az ország első akadálymentes és integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitness-t! 

Szeretnéd tudni, mivel foglalkozik a SUHANJ! Alapítvány? Nézd meg ezt a bemutatkozó videót, megéri!
A célom, hogy legalább 50.000 forintot gyűjtsek össze az alapítvány számára. Tetszőleges összegű adományoddal te is segíthetsz ebben, amit a „Támogasd!” gombra vagy a következő linkre kattintva ajánlhatsz fel. www.suhangyalok.hu/tamogatas/420 

Jó ügyért futok, jó ügyet támogatsz!

Nagyon köszönöm!
Dina


*** Megjegyzés***
Ezt a jótékonysági akciót a 35. Spar Budapest Maraton futóversenyre készülve indítottam. Természetesen folyamatosan követem a COVID-19 koronavírus fejleményeket, hiszen csakis biztonságos keretek között állok majd rajthoz. Ha az esemény elmarad vagy úgy ítélem meg, hogy nem tudják biztonságosan megszervezni, én akkor is teljesítem októberben a vállalt futótávomat – ezzel is megköszönve az adományokat, amiket a SUHANJ! Alapítvány céljaira ajánlotok fel.

Vállalásom: 50.000 Ft
Itt tartok most: 28.600 Ft
Itt teljesítem: 35. Spar Budapest Maraton
100%
57 %
0%

Adományozók:
ExxonMobil Charity Committee
2020-10-16 15:08:25
Rejtett összeg


Giampaolo Porcu
2020-09-25 09:51:05
2 000 Ft
Fully support the initiative :).. well done Dina !