Köszönjük!
Gerber Edit jótékonysági sétája
Gerber Edit jótékonysági sétája
Sziasztok!

Gerber Edit vagyok, gyógypedagógus asszisztens, lelkes önkéntes segítő, és mostantól hivatalosan is „Suhangyal”, azaz jótékonysági nagykövet.

Október 4-én a SUHANJ! Alapítványt képviselve veszek részt az ország legnagyobb jótékonysági sétáján, aminek a neve ÚJ NAP, ÚJ REMÉNYEK. Ez egy hajnali túra lesz a Széll Kálmán térről a Gellérthegyre, mindössze 4 km és 105 méter szintkülönbség. Elsőre nem tűnik különleges küldetésnek, de én teszek bele egy kis extrát is: nem üres kézzel szeretnénk felérni a hegyre, hanem rengeteg támogatással, amit reményeim szerint a barátaim, ismerőseim fognak összeadni – és amiből a SUHANJ! Alapítvány a közeljövőben még több fogyatékkal élő társunkkal oszthatja meg a mozgás örömét. A célom 105.000 forintnyi adomány összegyűjtése. Kérlek, segítsetek nekem az elérésében egy-egy kisebb-nagyobb adománnyal.

Pontosan hét éve, 2013 augusztus 17-én csatlakoztam a SUHANJ! Alapítványhoz, csak egy közös edzésnek indult, ahol néhány kerekesszékes és értelmi sérült résztvevővel futottak együtt önkéntesek, én is segítettem a kísérésükben. Aztán egy hét múlva már a SUHANJ! Alapítvány éjszakai futóversenyen találtam magam a frissítő pult belső oldalán, ÖNKÉNTESKÉNT. Azóta is töretlenül járok minden olyan eseményre, ahol szükség van segítségre!

A legtöbben már tudják, hogy a SUHANJ! csapatot én nem elsősorban a futásaimmal segítem , hanem a háttérmunkákban igyekszem helytállni és onnan segíteni a Suhancokat. Amikor meghallotta, hogy a SUHANJ! egy jótékonysági sétára keres adománygyűjtő angyalokat, rögtön tudtam, hogy köztük a helyem. Szóval most sem ám futni fogok, nyugi, csak sétálni!

Elmondhatatlanul sok dolgot köszönhetek a SUHANJ! Alapítványnak. Talán a legfontosabb, hogy ugyan sok jel utalt arra, hogy nem választottam jól pályát, aztán a SUHANJ!-ba kerülésemmel hoztam meg a döntésemet, hogy magam mögött hagyok mindent és elindulok a gyógypedagógiai pályán. Nagyon sok barátot kaptam itt, van köztük olyan ami életre szóló. Sok jó emléket őrzők, amire majd öregkoromban szívesen fogok visszaemlékezni. Természetesen szeretném, hogy ez a gyűjtés és a séta is szép élmény legyenek.

A felajánlásaitokkal nemcsak nekem okoztok örömöt, hanem azoknak a fogyatékkal élő társainknak is, akik az adományaitoknak köszönhetően úszó és futóedzéseken vehetnek majd részt és az ország első akadálymentes edzőtermében, a SUHANJ! Fitnessben is sportolhatnak.

A legkisebb is számít.

Köszönöm.

Edit

Adományaitokat a „Támogasd” gombra vagy a következő linkre kattintva küldhetitek el:
http://www.suhangyalok.hu/tamogatas/384


Vállalásom: 105.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK 2020
100%
0 %
0%

Adományozók: