Köszönjük!
Siemens Futóklub jótékonysági futása
Siemens Futóklub jótékonysági futása
A sport közösségformáló ereje a Siemens Zrt munkatársaira is hatással van. A Siemens Futóklub 2012 óta szervez közös futásokat azzal a céllal, hogy széles körben megszerettesse a kollégákkal a futást, és hogy egy igazán jó közösség alakuljon ki mindhárom telephelyünk munkatársaiból.

Évről évre csatlakozva a Siemens Önkéntes Közösséghez, egy-egy jó cél mögé állunk és futásunkkal igyekszünk támogatni egy jótékony szervezetet. Idén áprilisban harmadik alkalommal a SUHANJ! Alapítványnak ajánljuk futásunkat.

Szívből reméljük, hogy a jótékonysági futásunkkal hozzá tudunk járulni az alapítvány működéséhez! Az összegyűjtött adományainkból az alapítvány bővítheti a látássérült csoportoknak és végtaghiányos gyerekeknek szervezett úszóedzéseit, lendületet kaphat a fogyatékkal élő sportbarátoknak szervezett közösségi futóklubjuk is, illetve a segítségünkkel tovább fejleszthetik az ország első akadálymentes edzőtermét a SUHANJ! Fitnesst. Ezért csapatunk tagjai arra kérik barátaikat, munkatársaikat, ismerőseiket, hogy szimbolikusan maguk is fogadjanak örökbe egy kilométert a futásukból egy tetszőleges értékű adománnyal: támogatásaitokkal járuljatok hozzá ti is, hogy a SUHANJ! minél több sérült és fogyatékkal élő társunkkal oszthassa meg a mozgás örömét!

Köszönjük.

A Siemens Futóklub Suhangyalai (a lista a versenyig folyamatosan bővül):
Auffenberg András, Barcza Julianna, Erdős Viktória, Kerestély Dalma, Krezinger Dávid, Lantos Júlia, Miklós András, Negyedes László, Tulezi Fruzsina, Vadász ViktóriaElőző sikeres adománygyüjtésem

Előző sikeres adománygyüjtésem

Előző sikeres adománygyüjtésem
Vállalásom: 500.000 Ft
Itt tartok most: 500.000 Ft
Itt teljesítem: 34. Telekom Vivicitta Félmaraton
100%
100 %
0%

Adományozók:
Anonim adományozó
2019-05-31 10:38:10
500 000 Ft