Köszönjük!
Lakatos Klaudia adománygyűjtő futása
Lakatos Klaudia adománygyűjtő futása
Gyerekkorom óta érdeklődöm a sportok iránt és most, október 7-én jótékonysági céllal állok rajthoz a 33. Spar Budapest Maraton 10 kilométeres futamán. Szeretném, hogy életem első futóveresenye ne csak a sportról, a fizikai teljesítményről, hanem egy jó ügy szolgálatáról is szóljon. Ezért nemrégiben csatlakoztam a Suhangyalok jótékonysági futóközösséghez, hogy a fogyatékkal élő embertársainkért is tegyek valamit.

A 10 kilométer lefutásával az a célom, hogy 50 ezer forintnyi támogatást gyűjtsek össze az alapítvány nemes céljaira. Közös segítségnyújtásra hívom minden barátomat, rokonomat, munkatársat: adományaitokkal fogadjátok jelképesen örökbe a segítő futásom egy-egy szakaszát! Adjunk erőt, támogatást a fogyatékkal élőknek…mert a mozgás öröme, az érzés mindenkié!

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek, valamint értelmi fogyatékkal élők számára. Önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó- és triatlonversenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel. Az alapítvány 2016-ban megnyitották az ország első teljesen akadálymentes edzőtermét, a SUHANJ! Fitness-t is, ahol épek és fogyatékkal élő vendégek együtt mozoghatnak. Mindenkinek javaslom, hogy ismerje meg a programjaikat ebből a vidám videóból is: https://vimeo.com/165333047

A futás rengeteg energiát ad, hogy legyőzzem a szürke hétköznapokat és mindig tudjak mosolyogni. :)
Szeretném ha ezt az érzést, ezt az örömet mindenki megélhetné és ebben kérném kedves barátaim segítségét!

Minden apró forint számit :)….köszönöm,

Klaudia

Vállalásom: 50.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: 33. Spar Budapest Maraton, 10 km
100%
0 %
0%

Adományozók: