Köszönjük!
Korcsog Kata
Korcsog Kata
Szia!

Üdv az oldalamon!

Tudtad, hogy a magyar szocialis ellátórendszer 2012-ben a bruttó hazai termék csupán 1,6 százalékát fordította a fogyatekkal élők ellátására, mellyel az Uniós tagállamok rangsorában a 16. helyre szorultunk? És azt tudtad, hogy ugyanabban az évben az egy főre jutó kiadás színvonala az uniós átlagnak csupán 53,5 százaléka volt?

A fogyatékkal élő emberek a magyar társadalom leghátrányosabb helyzetű csoportjai közé tartoznak. Nagy részüknek nem csak az egészségi állapota, hanem a különböző társadalmi tényezők, kirekesztődés, elszigetelődés is nehezíti az életét és teszi szinte lehetetlenné a társadalmi normaként elfogadott életvitel folytatását.

2017. április 9-en a SUHANJ! Alapítvány színeiben futom a 32. Telekom Vivicittá Félmaratont. Már több éve futok hobbiszerűen, de a 2016-os Ultrabalatont leszámítva még sosem vettem részt hasonló versenyen, a Vivicittá lesz az első félmaratonom.
Több sporteseményen is résztvettem önkéntesként, ahol a hangulat és a futók lelkesedése minden alkalommal magával ragadott. Miután kifogytam a kifogásokból, 2016 végén beneveztem a 2017 októberében megrendezésre kerülő londoni félmaratonra és úgy gondoltam, a Vivicittá méltó kezdése lesz egy futással teli évnek.
Azért támogatom a SUHANJ!-t, mert fontosnak tartom, hogy egyenlő lehetőségeket biztosítsunk a sérültek és fogyatékkal élők számára, és mert bízom benne, hogy kitartó munkájuk eredményeként idővel átalakul valami a fejekben és Magyarországon is természetes lesz másokon segíteni. A mindenki számára elérhető sportolási lehetőség nem luxus, hanem mindannyiunk alapvető joga.
Köszönöm, hogy végigolvastad a bemutatkozásom, minden támogatást hálásan köszönök.

Kata

Vállalásom: 50.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: 32. Telekom Vivicitta 2017.04.09.
100%
0 %
0%

Adományozók: