Jelentkezem!

Légy adománygyűjtő futónk, vagyis Suhangyal!

Ajánld te is egy versenyed jótékony célra, segíts vele fogyatékkal élő sportolókat! Adománygyűjtő futóink 6 év alatt több mint 30 millió forintnyi támogatást sportoltak össze a SUHANJ! Alapítvány céljait segítve. Csatlakozhatsz hozzánk te is! Akár egyedül, akár váltócsapatban vagy a céges futókörrel jelentkezel, mi nagyon örülünk neked. Sőt, ha nem futó kihívásra, hanem valamilyen másik sportágra gondoltál, mi abban is benne vagyunk.

Csak írj nekünk egy rövid e-mailt a suhanj kukac suhanj pont hu e-mail címre, és mi keresni fogunk a részletekkel. Segítünk neked kiválasztani az ideális versenyt és megtervezni az adománygyűjtő kampányodat. Az adománygyűjtésben és a felkészülésben egyaránt számíthatsz ránk.

Várjuk hát a rövid e-mailedet a neveddel, a pólóméreteddel, az egyszerűbb kapcsolatfelvétel érdekében a telefonszámoddal és ha már tudod, milyen kihívást teljesítenél értünk, akkor annak időpontjával és helyszínével: suhanj kukac suhanj pont hu Kérdés esetén pedig ezt a számot keresheted: +36 (20) 397-5056

Adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.